Cercar en aquest blog

COM COMPRAR ELS NOSTRES CAGANERS

Podeu adquirir els nostres caganers durant tot l'any visitant-nos a la botiga-taller de Caldes de Montbui, o encarregar-los per e-mail (terrisseriadecaldes@gmail.com) o per telèfon (640 103 820) i us els farem arribar casa.




divendres, 12 de desembre del 2014

Jason, el caganer de Divendres 13


Jason Voorhees, nen discapacitat, va morir ofegat a Cristal Lake després de caure-hi quan fugia del nens del campament d'estiu que el perseguien per burlar-se'n.

 La mare va protagonitzar una sagnant venjança que va acabar també amb la seva mort. Per venjar-la, Jason surt de les aigües i s'acarnissa amb tothom qui s'acosta al campament.

El Pequeño Nicolás també caga.

Inquietant noiet que s'ha passejat amb tothom i per tot arreu del Madrid del poder. Un personatge que s'ha colat en els llocs més inesperats també ho ha fet en el món dels caganers. Aquí el teniu, a punt d'entrar a la Sagrada Família.



Darth Maul s'esforça per fer de ventre.


Darth Maul va ser un aprenent de sith de Darth Sidius. Lluitava amb un sabre làser de doble fulla i es característica la seva cara tatuada i de color roig, i el cap coronat amb 10 banyes.

Els caganers de les galaxies tenen el seu clon Darth Malalcul, que s'esforça i apreta les dents per fer de ventre, doncs sembla que va restret.


És un caganer  amb un alt contingut artesanal, doncs a part dels dibuixos de la cara, cada una de les 10 banyes són afegides a mà.



Jordi Pujol, quina cagada!!

El "molt honorable" va sorprendre a tothom confessant que té una fortuna a Andorra sense regularitzar. 23 anys de govern volent donar lliçons a la gent i ara se li han vist les vergonyes.

Això ha fet que el plasmem amb la vista cap avall i amagant la bossa de diner negre.











Escacs caganers

Si us agraden els escacs i també els caganers no us podeu perdre aquest original joc d'escacs on totes les peces són caganers, llevat del water, la torre del món dels caganers.

Totes les peces estan fetes a mà, en fang i esmaltades.